În Liechtenstein nu se mai doarme de nopţi întregi din cauza unui austriac care sforăie

Nivelul de trai nu este totul. Au simţit-o pe pielea lor locuitorii din Liechtenstein care, deşi au unul din cele mai mari PIB-uri pe cap de locuitor, tot nu pot să doarmă noaptea. Şi asta din cauza austriacului care are casă lângă principat, care sforăie de zbârnâie tot statul de zile întregi. De mai bine de o sptămână cei mai înţelepţi oameni din Liechtenstein încearcă să găsească o soluţie la această problemă.

O primă încercare a fost făcută vineri seara când consiliul de coroană l-a desemnat pe pensionarul principatului să se ducă să-i bată în ţeavă. Iniţiativa nu a avut succes, austriacul trezindu-se din somn doar pentru câteva minute, la nici o oră de la întoarcerea pensionarului, sforăiturile începând din nou, atât de puternice că s-a dereglat pendula din Piaţa Mare a Liechtensteinului.

În disperare de cauză, liechtensteinezii au topit metalul rămas prin ţară şi au construit, în gospodăria unui celebru meşter ceasornicar, un cleşte de rufe de aur, decorat cu rubine şi diamante, pe care vor încerca să-l pună pe nas, noaptea, vecinului sforăitor. Acesta va fi dotat cu o sfoară din cea mai fină mătase, pentru a putea fi recuperat dimineaţa, când omul se trezeşte şi pleacă la muncă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
27 octombrie 2013 08:10

Alte articole

Vezi mai mult