În loc să scoată nişte stenograme, preşedintele Băsescu a plictisit audienta cu bugetul UE

Discursul preşedintelui Traian Băsescu, încheiat în urmă cu câteva minute, a atins noi culmi de plictiseală după ce acesta s-a concentrat aproape exclusiv pe fonduri de coeziune şi bugetul Uniunii Europene. Majoritatea jurnaliştilor prezenţi la eveniment au acuzat dureri de cap şi stări de lehamite.

„N-am mai păţit aşa ceva din 1997, de pe vremea lui Constantinescu. Ce-s cu prostiile ăstea, nici un atac la Ponta, nici o şopârlă la adresa colaborării cu securitata a lui Antonescu? Ăsta nu e preşedintele cu care ne-am obişnuit”, a declarat scârbit un reporter al unei televiziuni bucureştene.

În ciuda oftaturilor şi a căscaturilor din sală, preşedintele a reuşit să o lălăie aproape 45 de minute fără întrerupere, aprofundând aspecte legislative şi de procedură în parlamentul european. Surse din apropierea palatului Cotroceni susţin că, de fapt, preşedintele nu şi-a încheiat încă discursul dar majoritatea reprezentanţilor mass-media au adormit deja.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 noiembrie 2012 14:11

Alte articole

Vezi mai mult