În locul celor 8 consilieri daţi afară, Băsescu a angajat un chelner: „E mai util!”

Traian Băsescu a găsit repede un înlocuitor pentru cei 8 consilieri pe care i-a eliberat azi din funcţie: nea Stelică, un chelner cu peste 20 de ani de experienţă. Preşedintele spune că s-a săturat ca de fiecare dată când cere un whisky, consilierii săi, în loc să se conformeze, încep să bată câmpii pe tot felul de subiecte neinteresante.

„Eu îi ceream consilierului un whisky, el mă lua cu situaţia externă, cu ce ar trebui să declar în următoarea conferinţă de presă şi multe astfel de căcaturi. Pot şi eu singur să mă plictisesc, chiar nu am nevoie s-o facă alţii pentru mine”, a explicat preşedintele. „Nea Stelică, în schimb, zici că îmi citeşte gândurile, atât de bun este.”

Băsescu chiar nu îşi explică cum a rezistat atâţia ani la Cotroceni fără un chelner dedicat. „Mai bine mai târziu, decât niciodată”, a apreciat preşedintele. „Dacă îl aveam pe nea Stelică de la începutul mandatului, multe ar fi arătat acum diferit în ţara asta. Nu neapărat mai bine, dar cu siguranţă altfel.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 ianuarie 2014 17:01

Alte articole

Vezi mai mult