Mai mulţi procurori români au făcut o petiţie la Curtea Constituţională, ca să fie retrasă din Codul Penal pedeapsa cu închisoare de 10 ani, în onoarea lui Dan Voiculescu. Pedeapsa maximă pentru spălare de bani este acum de 9 ani.voiculescu_condamnat.jpg

În plus, membrii completului de judecată care l-a condamnat pe Voiculescu vor fi scutiţi de impozit pe viaţă şi vor primi anumite drepturi speciale, de exemplu să se bage în faţă la coadă la orice Mega Image, sau să parcheze absolut unde vor ei pe întreg teritoriul României, inclusiv în biserici.

Pe lângă drepturile conferite judecătorilor, deţinuţilor colegi cu Voiculescu li se va reduce pedeapsa cu un număr proporţional de zile, în funcţie de gravitatea vătămării pe care i-o aduc mogulului. De exemplu, la un dinte scos, pedeapsa scade cu o săptămână, iar la scalpare sau castrare se aplică automat eliberarea condiţionată.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 09.08.2014 09:39 Politic

National Cinematografic