În R. Moldova s-a lansat vodca fosforescentă, s-o găsești ușor când se ia curentul

Moldovenii s-au adaptat rapid la realitățile cotidiene, respectiv partea în care sunt niște curve care s-au lins cu colegii din spațiul ex-sovietic și acum, că ăia se omoară între ei nu mai au curent electric. O firmă din Chișinău a lansat vodca fosforescentă, care poate fi găsită și pe întuneric, asigurând astfel beția națională care-i poate face să creadă că au altă soluție în afară de unirea cu o țară bețivă responsabilă, cum e România.

Vodca se găsește în toate magazinele și birturile din țară și costă doar 50000 de lei moldovenești, adică un sfert de euro și un sărumâna. În felul acesta fiecare moldovean va putea bea și lumina întreaga casă în timp ce încă mai crede că Moldova e o țară independenă nu un copil cerșetor al Europei care e tratat cu amabilitate ca să plece mai repede că pute.

Premierul Maia Sandu a salutat decizia firmei din Chișinău și a telefonat imediat la București să mai ceară 100 de milioane de dolari împrumut și niște curent electric, întrucât de câteva zile țin ședințele de Guvern pe întuneric și bănuiesc că a venit Dodon și le-a furat portofelele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 noiembrie 2022 13:11
Citește mai mult despre: curent Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult