În reședința lui Gaddafi s-au descoperit poze cu Elena Udrea goală

Stupoare în rândul rebelilor libieni care au devastat palatul lui Gaddafi. Printre obiectele găsite la reședinta dictatorului se numără și un album de fotografii plin de poze cu Elena Udrea. Ministrul român al Turismului apare în acele imagini în ipostaze indecente, de unde deducem că Gaddafi avea o pasiune secretă pentru ea.

Analiștii politici libieni au atras atenția că Elena Udrea era fix genul dictatorului: blondă, independentă și amatoare de haine scumpe și extravagante. Se pare că Gaddafi s-a îndrăgostit de Udrea atunci când a văzut-o la televizor într-un superb imprimeu de leopard, inspectând autoritar satele sinistrate din lunca Siretului. Din acel moment, visul secret al lui Gaddafi a fost să întrețină relații diplomatice cu Elena Udrea.

Potrivit jurnalului personal al dictatorului, Gaddafi avea de gând să o coopteze pe Udrea în guvernul său. Iată ce scria liderul libian în urmă cu câteva luni: “I-aș da un minister, dar mi-e să nu mă coste prea mult. Femeile ca ea pot ruina un bărbat, un guvern, o țară. Parcă mă văd împușcat de revoluționari, stând cu spatele la zid alături de Elena.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 august 2011 09:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult