În România nu există spioni ruși, susține adjunctul SRI, Vladimir Stalin

În timp ce alte ţări expulzează tot felul de persoane bănuite de spionaj, la noi e linişte şi pace! Zero agenţi ruşi în România – cel puţin aşa a susţinut, într-un interviu recent pentru Pravda, directorul adjunct al SRI, Vladimir Borisovici Stalin Turgheniev.

„Pot afirma, cu mâna pe ‘Tezele din aprilie’, că în ţara noastră nu există nici picior de spion al Rusiei. Suntem 100%… cum se zice pe româneşte… cistîie, haraşo?”, a declarat Stalin şi la o conferinţă recentă de presă susţinută la Ambasada Rusiei. „Am transmis chiar şi acasă, la Moscova, să nu cumva să trimită spioni la noi că îi demascăm de nu se văd, şi pe urmă trebuie să trimită alţii şi tre’ să le facem de la capăt tot instructajul.”

Adjunctul adjunctului SRI, expertul în contrainformaţii Artiom Ivanovici Kalaşnikov-Dughin, a şoptit însă că situaţia nu e atât de roz precum a prezentat-o superiorul său. „Avem, totuşi, o scurtă listă de persoane bănuite că ar fi agenţi ai Kremlinului. De exemplu Ronald McDonald sau Lucian Mîndruţă.”

Scris de TNR
31 martie 2022 13:35
Citește mai mult despre: rusia spionaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult