Anunțul devastator al meteorologilor, care au spus că va ploua de 1 Mai, nu a lăsat oficialitățile fără reacție. Imediat ce cataclismul a fost confirmat de meteorologi, s-au decretat trei zile de doliu național, trei zile în care românii să încerce să treacă onorabil peste durerea de a avea ploaie în ziua de 1 Mai.

gratar_coroane_doliu.jpg ”Se vor depune coroane la grătarele din parcuri și din locurile special amenajate, ca să cinstim micii condamnați la inexistență de teribila ploaie care va fi pe 1 Mai”, spune un oficial. ”Ploaia e o adevărată încercare pentru acest popor, sper să trecem cu bine peste ea. Chiar mă gândesc cu groază la industria micilior și a muștarului, e posibil să sufere o lovitură urâtă de 1 Mai, din care să nu-și mai revină niciodată.”

Au apărut, evident, și adepți ai teoriei conspirației, care spun că ploaia de 1 Mai e, de fapt, un plan malefic al masonilor de a-i spăla pe români. ”Masonii știu că românii sunt atât de deciși să facă grătar de 1 Mai încât vor ieși din case chiar și pe ploaie. Dar degeaba înceracă masonii să-i spele, că românii sunt inventivi și sunt sigur că vor fenta apa și de data aceasta”, crede un adept al conspirațiilor.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 24.04.2017 20:21 Politic

National Cinematografic