În România s-au decretat trei zile de doliu național, după ce s-a anunțat ploaie de 1 Mai

Anunțul devastator al meteorologilor, care au spus că va ploua de 1 Mai, nu a lăsat oficialitățile fără reacție. Imediat ce cataclismul a fost confirmat de meteorologi, s-au decretat trei zile de doliu național, trei zile în care românii să încerce să treacă onorabil peste durerea de a avea ploaie în ziua de 1 Mai.

”Se vor depune coroane la grătarele din parcuri și din locurile special amenajate, ca să cinstim micii condamnați la inexistență de teribila ploaie care va fi pe 1 Mai”, spune un oficial. ”Ploaia e o adevărată încercare pentru acest popor, sper să trecem cu bine peste ea. Chiar mă gândesc cu groază la industria micilior și a muștarului, e posibil să sufere o lovitură urâtă de 1 Mai, din care să nu-și mai revină niciodată.”

Au apărut, evident, și adepți ai teoriei conspirației, care spun că ploaia de 1 Mai e, de fapt, un plan malefic al masonilor de a-i spăla pe români. ”Masonii știu că românii sunt atât de deciși să facă grătar de 1 Mai încât vor ieși din case chiar și pe ploaie. Dar degeaba înceracă masonii să-i spele, că românii sunt inventivi și sunt sigur că vor fenta apa și de data aceasta”, crede un adept al conspirațiilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
24 aprilie 2017 18:21
Citește mai mult despre: 1 mai doliu gratar mici ploaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult