În schimbul unei sume fabuloase, Victor Ciorbea şi-a dezvăluit trucurile personale de beauty

Revistele şi site-urile pentru femei sunt la picioarele lui Victor Ciorbea, care a acceptat după îndelungi insistenţe să le dezvăluie reprezentantelor sexului frumos trucurile prin care îşi menţine frumuseţea nealterată de trecerea timpului. Sfaturile „Adonis”-ului politicii româneşti vor apărea în umătorul număr al revistei „Elle”.

„Victor Ciorbea arată exact ca în adolescenţă fără să fi apelat vreodată la operaţii estetice, ceea ce este uimitor. Nu regret nici un ban plătit pentru a-i afla secretele, deşi e vorba de o sumă extrem de mare. Vom da lovitura cu următorul număr al revistei noastre, sunt sigur de asta”, spune redactorul-şef de la Elle.

Bonus, cei care vor cumpăra următorul număr al revistei Elle vor avea parte şi de un pictorial incendiar cu Victor Ciorbea. „Am descoperit că fostul premier şi primar al Bucureştiului arată extraordinar nu doar la chip, ci are şi un fizic de invidiat”, sune cei de la Elle. „Chiar nu înţelegem de ce l-a ţinut ascuns până acum, când unul care nu-i ajunge nici la degetul mic, Radu Mazăre, îşi expune pectoralii ori de câte ori are ocazia.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 octombrie 2013 10:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult