În seara asta vor fi mobilizați 1000 de jandarmi doar să-i apere pe căcații de la RomâniaTV

Deși și-a ascuns sigla de pe dubă, distribuitorul de căcat România TV a fost identificat în piața Victorie de mai mulți protestatari. Pentru a preveni incidentele neplăcute mai bine de 1000 de jandarmi au fost mobilizați să-i apere pe căcați de flegmele celor prezenți.

foto: Cetin.

„Avem încredere în protestatarii din piață că nu vor fi violenți. Pe de altă parte, având în vedere temperaturile scăzute, dacă sunt scuipați de câteva zeci de mii de oameni există pericolul formării unei pojghițe de gheață în acea zonă și câțiva nevinovați s-ar putea accidenta”, a declarat un reprezentant al Jandarmeriei Române. Acesta a spus că jandarmii vor avea scuturi asupra lor să oprească ploaia de flegeme.

Pentru a preveni înghesuiala se recomandă ca cei ce vor să-i scuipe pe „jurnaliștii” de la România TV să folosească și alte ocazii. Victor Ciutacu, de exemplu, poate fi flegmat din orice poziție, întrucât are ochelari și nu există riscul să fie vătămat dacă-i intră vreun scuipat în ochi. Corina Drăgotescu poate fi scuipată în freză, Bogdan Chireac poate fi flegmat de la distanță, că e suficient de mare dar se recomandă să nu aruncăm cu căcat în Mirel Curea întrucât este posibil ca acesta să-l prindă din zbor și să-l înghită pe nemestecate.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 februarie 2017 15:02

Alte articole

Vezi mai mult