Supărarea lui Liviu Dragnea că nu îl mai bagă nimeni în seamă în ultimele zile, nici măcar sclavul credincios, e pe cale să se sfârșească. Șefa DNA, Codruța Kovesi, l-a invitat pe liderul PSD la sediu pentru o discuție cu procurorii pe mai multe teme de interes public. 

dragnea stresat.jpg

„Avem aici vreo câțiva băieți care abia așteaptă să audă ce are dl. Dragnea de spus. Sunt oameni foarte de treabă, cu pregătire juridică și dedicare, mi-au spus că nu doar că îl vor asculta pe domnul președinte al Camerei Deputaților ci și vor nota cu conștinciozitate tot ce va spune”, a declarat procurorul-șef al DNA.

Totodată, Kovesi a dat asigurări că Liviu Dragnea va avea parte de toate facilitățile necesare pentru ca să se simtă cât mai bine. „Dacă are foarte multe de spus și se face seara, nici o problemă, avem niște camere pe-aici pe unde să doarmă până dimineața când putem relua discuțiile”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 15.06.2017 16:58 Politic

National Cinematografic