În sfârşit, Firea alocă bani pentru spitale! La Fundeni şi Floreasca vor avea loc concerte de muzică populară

Cine a spus că Gabi Firea nu se gândeşte la sănătate când pune la cale bugetul? În această dimineaţă, primăriţa Capitalei a decis să aloce mai bine de 50 de milioane de euro principalelor spitale din oraş, bani destinaţi organizării unor grandioase concerte de muzică populară în sprijinul bolnavilor.

“Spitalul Clinic Fundeni şi Spitalul de Urgenţă Floreasca vor fi incluse primele în programul ‘Sănătate prin lăutari 2017-2018’, pentru că au nevoie urgentă de un pic de voie bună. Voi aţi văzut cât de trişti sunt oamenii pe coridoarele alea?”, a explicat Firea, arătându-le jurnaliştilor iile sterile pe care le vor purta Petrică Mâţu Stoian şi Maria Dragomiroiu la concertele din blocul operator.

Mai mult, până la sfârşitul anului, o aripă a spitalului Colentina va fi demolată pentru amenajarea unui cămin cultural şi extinderea celor şase biserici din incintă. “Ne bazăm prea mult pe medicamente şi prea puţin pe doina strămoşească, vin şi colaci”, a precizat edilul şef al Capitalei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
3 mai 2017 16:05
Citește mai mult despre: Bucuresti gabi firea primarie sanatate spitale

Alte articole

Vezi mai mult