În sfârşit! Oprescu va amenaja în zona Centrului Vechi benzi în zig-zag, pentru biciclişti beţi

Dacă până acum a luat doar măsuri nepopulare printre biciclişti, primarul Oprescu promite că se revanşează! Potrivit unui comunicat recent, edilul şef al Capitalei a dispus amenajarea, în întreg centrul Capitalei, a pistelor în zig-zag destinate cicliştilor care pleacă acasă după câteva beri.

“Sunt perioade ale săptămânii când toată lumea e beată”, a declarat Oprescu. “Am început reamenajarea din Centrul Vechi cu pistele în zig-zag, din stâlp în stâlp, pentru că bicicliştii sunt cei mai amuzanţi când au tras la măsea.”

“Vă asigur, însă, că peste câteva luni vom pune la punct şi trotuarele în zig-zag, poate chiar şi o linie de tramvai şerpuitoare. Ce, dacă eşti vatman n-ai dreptul să ieşi şi tu la una mică sâmbătă seara?”

Deşi binevenită, ideea primarului a fost întâmpinată cu suspiciune de bucureşteni, în special fiindcă un kilometru de pistă în linii frânte costă dublu faţă de un km de pistă normală. “Fiecare lucrare trebuie supravegheată de un specialist în artă cubistă”, a explicat Oprescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
27 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult