În sfârşit, şi o veste bună! Coreea de Nord nu este îngrijorată de superimunitatea parlamentarilor

După ce ambasadorii SUA, Marii Britanii sau Olandei s-au arătat îngrijoraţi de modificările aduse Codului Penal, prin care aleşii s-au asigurat că nu-i mai deranjează nimeni când fură din banul public, apar, în sfârşit, şi veşti bune pentru politicieni: Coreea de Nord nu este deloc îngrijorată de ceea ce se întâmplă în România.

Dimpotrivă, ambasadorul nord-coreean i-a felicitat pe parlamentari pentru votul prin care şi-au asigurat imunitate în faţa legii. „Doar aşa se poate construi un regim durabil, care să nu ţină cont de cetăţeni. Vă mai lipsesc doar nişte lagăre pentru muncă forţată ca să deveniţi o Coree de Nord a Europei”, i-a gratulat ambasadorul pe aleşi.

Acesta s-a arătat încrezător că actuala clasă politică va reuşi să înfăptuiască măreţele idealuri ale totalitarismului, mai ales că majoritatea fie au activat pe scena politică şi în perioada comunismului, fie au învăţat să facă politică de la astfel de oameni. „Când mă uit la Ponta, văd un Kim Jong-un în formare”, a mai spus ambasadorul nord-coreean.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 decembrie 2013 17:12

Alte articole

Vezi mai mult