Cea mai bună metodă de calcul a moldovenilor autentici a fost și este în continuare numărarea voturilor primite de PSD. Orice alt tip de sondare eșuează, pentru că majoritatea moldovenilor din București nu își vor recunoaște niciodată originile. Totodată, s-a descoperit și numărul pesediștilor pasivi, cei 67% dintre bucureșteni care au stat acasă și astfel i-au făcut fericiți pe hoții de la PSD.

firea_miting_electoral.jpg ”Moldovenii au o genă care-i face ca, indiferent de context, să pună ștampila pe candidații PSD”, explică reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Și cum teleormănenii sunt prea proști care să găsească ieșirea din județ, rămâne cert că toți cei care au votat cu Firea sunt moldoveni. Deci avem undeva în jur de 43% moldoveni în București.”

Odată deconspirat drept fief pesedist populat cu moldoveni, Bucureștiul a devenit ținta ironiilor celor din alte orașe mari. Cel mai tare exultă clujenii. ”În sfârșit au apărut alții mai proști ca noi, bucureștenii! 4 ani de Firea fac mai mult decât 12 ani de Funar. Ăla era nebun, dar măcar nu era pesedist și n-a furat. Bucureștiul e capitala celor bătuți în cap!”, exultă clujenii pe Facebook.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 06.06.2016 13:58 Politic

National Cinematografic