În sfârșit! Trenul CFR plecat în 1945 cu tablourile regelui Mihai a ajuns la Londra

Bucurie reținută pentru familia regală a României! Trenul CFR plecat din țară în 1945, burdușit cu mii de tablouri, a ajuns în sfârșit la Londra. Vestea nu îi bucură însă deplin pe membrii casei regale, pentru că acum ei locuiesc în Elveția, deci momentul efectiv în care vor primi tablourile se amână.

”Probabil vom aștepta alte câteva decenii, ână trenul CFR va ajunge de la Londra în Elveția”, a declarat, într-o română aproximativă, Regele Mihai. ”E bine însă de știut că tablourile sunt în bune condiții și că, într-un final, vor ajunge la cine trebuie. Eu nu cred că mai prind momentul, dar sper ca măcar fetele mele s-o facă.”

Pe de altă parte, cu cât momentul în care familia regală va intra în posesia tablourilor se amână, cu atât valoarea tablourilor crește. ”Vorbim de o comoară pe șine, care crește de la zi la zi. Familia regală a României poate ajunge în câteva decenii cea mai bogată din Europa”, crede un reputat critic de artă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult