În sfârşit, UE şi Marea Britanie au ajuns la un compromis! Ce-i drept, într-un singur domeniu: producătorii de autovehicule europeni şi cei britanici au stabilit să pună capăt disputei stânga-dreapta, iar din 2020 toţi vor monta volanul exact în centrul bordului.

masini_volan_centru-ue-uk.jpg
"Maşinile viitorului vor fi puţin mai greu de condus, e adevărat, dar vor fi în acelaşi timp şi britanice, şi franţuzeşti, şi nemţeşti. Şi asta indiferent dacă Brexitul va avea sau nu loc!", a precizat Pimmel von Hodenbach, înalt comisar UE pentru volane şi schimbătoare.

"În plus, luăm în calcul să nu se mai circule nici pe stânga, nici pe dreapta şoselei, ci pe mijloc, ca să împăcăm şi capra, şi varza", a declarat baronul de Chesterfield-Winston-Kent, membru al Parlamentului britanic.

Ca de obicei, singurii nemulţumiţi de decizie au fost românii, care nu se vor mai putea lăuda că au fost în Anglia afişându-se într-un Vauxhall ruginit cu volanul pe dreapta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 16.01.2019 18:43 Politic

National Cinematografic