După mesajele imbecile scrise probabil de o persoană cu probleme psihice, ”Nu te mai preocupa, ești frumoasă!” sau ”Nu te mai preocupa, totul va fi bine!”, în București a apărut în sfârșit și un mesaj inteligent: “Nu te mai preocupa, emigrează!”

emigreaza_nu_te_preocupa.jpg ”De fiecare dată când vedeam mesajul cu «totul va fi bine» pe undeva, îmi venea să iau un baros și să dărâm zidul acela”, spune reputatul activist Decebal Popescu. ”Când o hoardă de slugi conduc guvernul acestei țări, iar stăpânul lor este un infractor condamnat definitiv, trebuie să ai reale probleme ca să spui că totul va fi bine. Fie asta, fie să fii de un cinism ieșit din comun.”

”«Nu te mai preocupa, emigrează!», în schimb, este un mesaj cum nu se poate mai inspirat”, a adăugat Decebal Popescu. ”Pentru că asta ar trebui să facem toți. Să nu ne mai intereseze ce se întâmplă în țara asta și să plecăm dracului de aici. Vorba aia, mai bine slugă la străini decât slugă la pesediști. Pentru că asta am ajuns toți proștii care plătim taxe în țara asta, fie că ne convine sau nu.”

Scris de Calin | Friday, 04.05.2018 15:33 Politic

National Cinematografic