În Teleorman mai sunt doar 3 locuitori cărora Dragnea nu le-a aranjat un contract cu statul

Există discriminare şi în sudul îmbelşugat al ţării! Deşi şi-au făcut cu consecvenţă datoria faţă de stat şi partid, trei locuitori din judeţul Teleorman se plâng că Liviu Dragnea n-a intervenit nici măcar o dată pentru ca ei să câştige o licitaţie publică.

„N-am mai avut un loc de muncă din ’92, mi-ar prinde bine câteva milioane, măcar de la Primărie, dacă nu direct de la Guvern. Am fost de fiecare dată la vot, am zis mereu bogdaproste când mi-a dat domnu’ Dragnea ulei şi făină. O avea ceva cu mine”, spune Nicu Ţ., alcoolic de 62 de ani din comuna Ciuperceni.

„Lui Sulea din capul satului i-a dat o asfaltare de 100.000 de euro ŞI o salubrizare la Bucureşti, şi pârlitul nici măcar n-are vreo rudă la Tel Drum”, adaugă gospodarul, în şoaptă. „Mă gândesc serios să-mi anulez votul data viitoare.”

„Dă-ţi peste gură, că Dragnea e sus şi vede tot!”, l-a apostrofat o bătrână de pe un gard din apropiere.

Ceilalţi doi teleormăneni fără contracte cu statul au refuzat să comenteze, însă alţi săteni i-ar fi văzut recent sacrificând un viţel în templul comunal al lui Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
4 mai 2017 12:34
Citește mai mult despre: contracte Dragnea stat tel drum Teleorman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult