În Teleorman mai sunt doar 3 locuitori cărora Dragnea nu le-a aranjat un contract cu statul

Există discriminare şi în sudul îmbelşugat al ţării! Deşi şi-au făcut cu consecvenţă datoria faţă de stat şi partid, trei locuitori din judeţul Teleorman se plâng că Liviu Dragnea n-a intervenit nici măcar o dată pentru ca ei să câştige o licitaţie publică.

„N-am mai avut un loc de muncă din ’92, mi-ar prinde bine câteva milioane, măcar de la Primărie, dacă nu direct de la Guvern. Am fost de fiecare dată la vot, am zis mereu bogdaproste când mi-a dat domnu’ Dragnea ulei şi făină. O avea ceva cu mine”, spune Nicu Ţ., alcoolic de 62 de ani din comuna Ciuperceni.

„Lui Sulea din capul satului i-a dat o asfaltare de 100.000 de euro ŞI o salubrizare la Bucureşti, şi pârlitul nici măcar n-are vreo rudă la Tel Drum”, adaugă gospodarul, în şoaptă. „Mă gândesc serios să-mi anulez votul data viitoare.”

„Dă-ţi peste gură, că Dragnea e sus şi vede tot!”, l-a apostrofat o bătrână de pe un gard din apropiere.

Ceilalţi doi teleormăneni fără contracte cu statul au refuzat să comenteze, însă alţi săteni i-ar fi văzut recent sacrificând un viţel în templul comunal al lui Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 mai 2017 12:34
Citește mai mult despre: contracte Dragnea stat tel drum Teleorman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult