Înainte să fugă din țară, Boldea i-a cerut lui Mazăre să-i recomande o insulă exotică

Fuga deputatului Mihail Boldea i-a pus în mare dificultate pe procurorii anticorupție, care nu au nici cea mai vagă idee unde să-l caute pe demnitarul corupt. Totuși, există unele informații potrivit cărora înainte să plece, deputatul Boldea l-ar fi sunat pe Radu Mazăre și i-ar fi cerut acestuia să-i recomande o destinație de vacanță foarte exotică și extrem de costisitoare, unde să nu fie deranjat niciodată de nimeni.”

Radu Mazăre a recunoscut că a vorbit la telefon cu Boldea, însă nu-și amintește exact ce insule i-a recomandat: „Îmi amintesc doar că mi-a zis: Băi Radule, se întâmplă că am și eu bagajele făcute și sunt gata de plecare, dintr-un motiv sau altul. Zi-mi și mie o insulă de-asta mișto, unde poți să te duci când vrei să cheltui bani mulți și să nu te găsească nimeni niciodată. Poate să fie și exagerat de scumpă, nu mă deranjează, că am eu ceva bani puși deoparte.”

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi este acum cu mâinile legate. Deși SRI-ul a înregistrat toate convorbirile telefonice ale lui Boldea, de pe au fost șterse toate informațiile cu caracter strict personal. „O fi el căutat pentru corupție, dar nu e treaba noastră să știm unde pleacă omul în vacanță”, a declarat Kovesi. „Dacă Boldea vroia să știm unde pleacă ne lăsa un bilet: băi, vedeți că sunt în cutare loc. Chestie de bun-simț.”

Scris de TNR
22 martie 2012 17:03

Alte articole

Vezi mai mult