Încă o bătaie în Parlament. Şoşoacă şi Ciucă au pus ochii pe aceeaşi chiftea la cantină

După o urecheală şi un genunchi în nas, Parlamentul României găzduieşte încă o scenă violentă – de data aceasta, un veritabil meci de sumo. Conflictul între preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, şi senatoarea SOS Diana Şoşoacă a avut loc în cantina instituţiei şi s-a încheiat cu o remiză şi formarea unei mici găuri negre care ameninţă viaţa pe întreaga planetă.

Potrivit martorilor, altercaţia a pornit, fireşte, de la o chiftea. „Ştiţi cum nu toate chiftelele sunt identice. Ei bine, asta era o chiftea mai mare decât celelalte, vizibil mai pufoasă şi cu mai puţin pătrunjel. Amândoi au întins mâna să o culeagă din galantar, moment în care s-a dezlănţuit iureşul. M-am ascuns sub o masă, n-am văzut nimic dar am auzit un tunet groaznic, ca şi cum s-ar fi ciocnit doi munţi”, povesteşte Nicu F., angajat al cantinei Senatului.

„După ce s-au izbit şi s-au tăvălit pe aici, cei doi au reuşit să înhaţe chifteaua cu dinţii simultan, aşa că s-au pupat ca în Doamna şi Vagabondul, au înfulecat-o şi au adormit liniştiţi. Problema e cu anomalia asta gravitaţională, mă întreb cine se pricepe să o repare, poate ăştia de la Măgurele”, adaugă Nicu F.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 mai 2024 16:00
Citește mai mult despre: chiftea sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult