Premierul României Viorica Dăncilă o comite din nou. După o serie de gafe cu steaguri, imnuri și protocoale, acum l-a întâmpinat pe ambasadorul britanic cu un ciorap înfipt într-un băț. Fiind Viorica, circul nu s-a terminat aici. În loc de imn i s-a pus Coco Jambo, apoi a fost îmbiat cu pâine feliată şi sare roz de Himalaya. Când ambasadorul i-a atras atenția, Viorica a replicat: ”Și voi aţi avut sclavi negri!”.ciorap_ambasador.jpg

Pentru că Dragnea i-a cerut să fie și ea mai spontană, Viorica Dăncilă i-a transmis ambasadorului: ”Ales gute, gută-vă-n abent”, cum a auzit ea la Vacanţa Mare pe litoral în 2000. Tâmpeniile guvernamentale au continuat. Un ministru i-a luat scaunul ambasadorului, pe motiv că are nevoie de el la o şedinţă a comisiei de urbanism, care i-a spus ambasadorului că poate să stea sprijinit de calorifer până îi înmânează lui Iohannis scrisorile de acreditare și dacă nu-i convine, să facă contestaţie la CCR.

Totuși, incidetul cu ciorapul e ceva minor, pentru că la Focşani a fost un alt incident. Primarul a primit o delegaţie străină cu șliţul desfăcut şi cu o sticlă de vişinată în mână. Acesta a fost acuzat de sechestrare de persoane, că a zis că nu pleacă nimeni până nu bea toată lumea cu el şi că e jignit dacă i se refuză vişinata, că e făcută cu ţuică de la socrul lui.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 09.07.2018 09:46 Politic

National Cinematografic