Încă o gafă diplomatică! Ambasadorul Marii Britanii, întâmpinat la Bucureşti cu un ciorap pe băţ în loc de steag

Premierul României Viorica Dăncilă o comite din nou. După o serie de gafe cu steaguri, imnuri și protocoale, acum l-a întâmpinat pe ambasadorul britanic cu un ciorap înfipt într-un băț. Fiind Viorica, circul nu s-a terminat aici. În loc de imn i s-a pus Coco Jambo, apoi a fost îmbiat cu pâine feliată şi sare roz de Himalaya. Când ambasadorul i-a atras atenția, Viorica a replicat: ”Și voi aţi avut sclavi negri!”.

Pentru că Dragnea i-a cerut să fie și ea mai spontană, Viorica Dăncilă i-a transmis ambasadorului: ”Ales gute, gută-vă-n abent”, cum a auzit ea la Vacanţa Mare pe litoral în 2000. Tâmpeniile guvernamentale au continuat. Un ministru i-a luat scaunul ambasadorului, pe motiv că are nevoie de el la o şedinţă a comisiei de urbanism, care i-a spus ambasadorului că poate să stea sprijinit de calorifer până îi înmânează lui Iohannis scrisorile de acreditare și dacă nu-i convine, să facă contestaţie la CCR.

Totuși, incidetul cu ciorapul e ceva minor, pentru că la Focşani a fost un alt incident. Primarul a primit o delegaţie străină cu șliţul desfăcut şi cu o sticlă de vişinată în mână. Acesta a fost acuzat de sechestrare de persoane, că a zis că nu pleacă nimeni până nu bea toată lumea cu el şi că e jignit dacă i se refuză vişinata, că e făcută cu ţuică de la socrul lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 iulie 2018 07:46
Citește mai mult despre: ciorap gafa steag Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult