Premierul României nu se dezminte! La o întâlnire de lucru cu omologii săi din Balcani, Viorica Dăncilă a întrerupt difuzarea imnului Greciei după nici treizeci de secunde, motivând că e plictisitor şi “merge ceva mai săltăreţ”.

dancila_dans_pinguin.jpg
"Nu dansa nimeni, ce era să fac? Imnul ăsta al lor e aşa, de ascultare, merge la sfârşit, când se sparge cheful", a precizat Dăncilă. Premierul a ales apoi "Dansul Pinguinului" de pe youtube pentru restul ceremoniei, urmat de o Braşoveancă cinstită, un Meneaito şi o Lepa Brena reprezentând Bulgaria, Albania şi Serbia.

"Aveţi muzică bună, să nu uităm că Marcel Pavel s-a lansat cu muzică grecească. Orice om îi place să danseze pe Zorba, pe tzatzikii, dar sincer, nu înţeleg de ce v-aţi ales tocmai imnul ăla obosit", i-ar fi şoptit Dăncilă lui Tsipras înainte să-i ia farfuria din faţă şi să dea cu ea de pământ.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 23.05.2018 13:19 Politic

National Cinematografic