Premierul României nu se dezminte! La o întâlnire de lucru cu omologii săi din Balcani, Viorica Dăncilă a întrerupt difuzarea imnului Greciei după nici treizeci de secunde, motivând că e plictisitor şi “merge ceva mai săltăreţ”.

dancila_dans_pinguin.jpg
"Nu dansa nimeni, ce era să fac? Imnul ăsta al lor e aşa, de ascultare, merge la sfârşit, când se sparge cheful", a precizat Dăncilă. Premierul a ales apoi "Dansul Pinguinului" de pe youtube pentru restul ceremoniei, urmat de o Braşoveancă cinstită, un Meneaito şi o Lepa Brena reprezentând Bulgaria, Albania şi Serbia.

"Aveţi muzică bună, să nu uităm că Marcel Pavel s-a lansat cu muzică grecească. Orice om îi place să danseze pe Zorba, pe tzatzikii, dar sincer, nu înţeleg de ce v-aţi ales tocmai imnul ăla obosit", i-ar fi şoptit Dăncilă lui Tsipras înainte să-i ia farfuria din faţă şi să dea cu ea de pământ.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 23.05.2018 15:19 Politic

National Cinematografic