O săptămâna începută prost pentru Gabi Firea se transformă într-una de-a dreptul dramatică pentru primarul Capitalei. Plasată mult în urma lui Nicușor în sondaje, abandonată de Negoiță și amenințată de Ponta că-i scade și mai mult procentele, Gabi Firea a aflat azi că pierde și susținerea celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii.

fireafffsuparata.jpg ”Nu vrem să pariem în continuare pe un cal mort”, spune cei de la Industria Sârmei Câmpia Turzii. ”Am început deja să căutăm alte persoane publice care să ne promoveze produsele, cu Gabi Firea am terminat-o. Îi mulțumim pentru promovarea pe care ne-a adus-o acum câteva luni, dar acum drumurile noastre se despart.”

Gabi Firea e efectiv șocată de retragerea celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii. ”Efectiv simt că s-a rupt o bucată din mine”, a spus primarul Capitalei. ”Mă simt o ființă incompletă, căreia îi lipsește ceva definitoriu pentru esența sa. O să mă rog la Fecioara Maria să mă ajute să trec peste acest moment greu, e singurul lucru care mi-a mai rămas.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 08.07.2020 17:23 Politic

National Cinematografic