Prințul Nicolae primește lovitură după lovitură. După ce a fost înlăturat de la succesiunea la tronul României, bunicul său Mihai de România, i-a mai interzis și să organizeze lupte ilegale de cocoși, unul din viciile nobile cu care se mai îndulcesc membrii Casei Regale a României. 

printul nicolae cocosi.jpg

Decizia, în sine, nu are putere legală, dar prințul nu va putea folosi însemnele Casei Regale în țarcul cu cocoși, nu va putea aduce sanvișuri pe tava rămasă moștenire de la principesa Ileana, cea cu blazonul de Hohenzolern și nici nu-și va putea folosi ghiulul Casei de România pentru a impresiona mexicanii de la care cumpără animalele. 

Regele a precizat că un om ca Nicolae nu poate reprezenta cu cinste casa regală, în zilele acelea din toamnă târzie când scot covoarele la aerisit pe balcoanele de la Palatul Elisabeta și face cu mâna. „În familia noastră tradiția este să renunțăm de bună voie la chestiile astea. La fel ca tatăl meu înaintea mea, și ca mine, poate ar fi fost decent din partea lui Nicolaie să abdice, să renunțe la titlurile astea, să nu se ajungă la așa ceva”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.08.2015 14:34 Politic

National Cinematografic