Încă o lovitură pentru prințul Nicolae: Regele Mihai i-a interzis și să organizeze lupte de cocoși

Prințul Nicolae primește lovitură după lovitură. După ce a fost înlăturat de la succesiunea la tronul României, bunicul său Mihai de România, i-a mai interzis și să organizeze lupte ilegale de cocoși, unul din viciile nobile cu care se mai îndulcesc membrii Casei Regale a României.

Decizia, în sine, nu are putere legală, dar prințul nu va putea folosi însemnele Casei Regale în țarcul cu cocoși, nu va putea aduce sanvișuri pe tava rămasă moștenire de la principesa Ileana, cea cu blazonul de Hohenzolern și nici nu-și va putea folosi ghiulul Casei de România pentru a impresiona mexicanii de la care cumpără animalele.

Regele a precizat că un om ca Nicolae nu poate reprezenta cu cinste casa regală, în zilele acelea din toamnă târzie când scot covoarele la aerisit pe balcoanele de la Palatul Elisabeta și face cu mâna. „În familia noastră tradiția este să renunțăm de bună voie la chestiile astea. La fel ca tatăl meu înaintea mea, și ca mine, poate ar fi fost decent din partea lui Nicolaie să abdice, să renunțe la titlurile astea, să nu se ajungă la așa ceva”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 august 2015 12:08
Citește mai mult despre: printul nicolae regele mihai

Alte articole

Vezi mai mult