Pesedistul rămâne pesedist chiar şi la ananghie! Potrivit unor surse oficiale, Liviu Dragnea s-ar fi ales chiar în această dimineaţă cu încă un dosar penal pentru dare de mită. Martorii spun că, sătul să stea la coadă la DNA, şeful PSD a încercat să ofere mită câtorva “mascaţi” ca să-l împingă mai în faţă.

dragnea_spaga_coada_la_dna.jpg
“L-am văzut cu ochii mei pe Dragnea încercând să fenteze coada cu o mică şpagă”, spune un sculer-matriţer aflat din întâmplare prin zonă. “Deci la coada aia sunt intelectuali, sunt profesori, e doctorul Ciocâlteu, o legendă vie a medicinei, şi vii tu, un gherţoi de la ţară, cu mustaţa aia de frizer, să te bagi în faţă cu 100 de dolari ca ultimul găinar? Urât, dle Dragnea, foarte urât!”

Deşi i-a fost atrasă atenţia că aşa ceva nu se face tocmai pe coridoarele DNA-ului, Liviu Dragnea a încercat să-i convingă pe martorii la nefericitul incident să păstreze tăcerea oferindu-le bani, ulei, făină şi, atunci când i s-au terminat banii, uleiul şi făina, favoruri sexuale.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 13.06.2016 15:18 Politic

National Cinematografic