Încă un eşec pentru PSD! Alegerile pentru şefia partidului au fost câştigate tot de Iohannis

Dezastrele se ţin lanţ pentru social-democraţi! După eşecul răsunător al lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, PSD ar putea pierde şi alegerile pentru conducerea propriului partid, transmit surse oficiale.

În ultimele câteva ore, voturile din diaspora l-au propulsat pe Klaus Iohannis în fruntea clasamentului, neamţul depăşindu-i lejer atât pe Liviu Dragnea, cât şi pe Rovana Plumb. “Pentru prima oară în istorie, PSD urmează să fie condus de o persoană de altă etnie, care nu face nici măcar parte din partidul nostru. Asta se întâmplă când nu deschizi suficiente secţii de votare, stârnind indignarea membrilor PSD din afara ţării!”, a declarat, mâhnit, un susţinător al lui Liviu Dragnea.

Înainte de alegerile propriu-zise, sondajele îl indicau ca favorit pe îndrăgitul necromant teleormănean, singurul candidat care a fost, până acum, condamnat definitiv. “Dragnea merita şefia PSD chiar şi numai pentru asta!”, a comentat şeful organizaţiei de puşcăriaşi a partidului aflat la putere.

Klaus Iohannis şi-a sărbătorit victoria iminentă printr-un lung moment de tăcere, adaugă martorii la eveniment, în timp ce preşedintele onorific Ion Iliescu s-a arătat dezamăgit că “a câştigat un neamţ, nu un rus”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
22 iulie 2015 17:07

Alte articole

Vezi mai mult