La nici 24 de ore după ce a redenumit fulgerător parcul Herăstrău, îndrăgita mamă a tuturor bucureştenilor face încă un anunţ emoţionant! Într-un interviu-bombă acordat emisiunii ‘Bravo, ai stil’, Gabi Firea a declarat că intenţionează să mai facă doi copii, cărora le va da numele Regele şi Mihai Întâi.

firea_regele.jpg
Chiar şi Florentin Pandele a fost luat prin surprindere de veste: “Recunosc că a fost o noutate pentru mine, noi stabiliserăm că-i botezăm Pandelică şi Răzbunător Arsenie Boca, conform tradiţiei Casei de Voluntari.”

“Pe de altă parte, nici Pandelică Regele Pandele şi Mihai Răzbunător Arsenie Boca Întâi Pandele nu sună rău! Cu aşa nume moderne vor fi mândria comunei”, a adăugat Pandele.

Drept răsplată pentru intenţia nobilă a Gabrielei Firea, Casa Regală i-a acordat la rândul ei titlul de “Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele von Hohenzollern-Sigmaringen de România”, pe care primarul Capitalei a promis că îl va purta seara, la Operă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 20.12.2017 14:46 Politic

National Cinematografic