La nici 24 de ore după ce a redenumit fulgerător parcul Herăstrău, îndrăgita mamă a tuturor bucureştenilor face încă un anunţ emoţionant! Într-un interviu-bombă acordat emisiunii ‘Bravo, ai stil’, Gabi Firea a declarat că intenţionează să mai facă doi copii, cărora le va da numele Regele şi Mihai Întâi.

firea_regele.jpg
Chiar şi Florentin Pandele a fost luat prin surprindere de veste: “Recunosc că a fost o noutate pentru mine, noi stabiliserăm că-i botezăm Pandelică şi Răzbunător Arsenie Boca, conform tradiţiei Casei de Voluntari.”

“Pe de altă parte, nici Pandelică Regele Pandele şi Mihai Răzbunător Arsenie Boca Întâi Pandele nu sună rău! Cu aşa nume moderne vor fi mândria comunei”, a adăugat Pandele.

Drept răsplată pentru intenţia nobilă a Gabrielei Firea, Casa Regală i-a acordat la rândul ei titlul de “Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele von Hohenzollern-Sigmaringen de România”, pe care primarul Capitalei a promis că îl va purta seara, la Operă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 20.12.2017 12:46 Politic

National Cinematografic