Încă un Sf. Ion trist pentru români! Iliescu a apucat să-l sărbătorească şi anul ăsta

Deşi ar trebui să fie prilej de sărbătoare pentru milioanele de români pe care îi cheamă Ion, Ioana, Oana, Ivan, Giovanni sau Onan, ziua de Sf. Ion stârneşte din nou un val de lacrimi amare în întreaga ţară! Potrivit unor surse din PSD, preşedintele onorific al partidului, Ion Iliescu, şi-a sărbătorit şi anul acesta onomastica cu mare fast, rânjind voios şi amintindu-le tuturor că e încă în viaţă.

“De ani de zile aştept să dau de băut de ziua mea, dar nu mă lasă inima când îl văd la TV pe nea Nelu. Zâmbitor ca întotdeauna… Mă apucă plânsul, nu alta! Îmi pare rău, băieţi, berile mai aşteaptă un an”, şi-a anunţat prietenii Ionufrie Rîuleţ, unul dintre sărbătoriţii de azi.

Din păcate, spun specialiştii în teologie, momentul când ziua de Sf. Ion va redeveni o aniversare plăcută e foarte, foarte îndepărtat. “În primul rând, e vorba de tăierea unui cap… în al doilea rând, chiar şi în ultimele pagini ale Apocalipsei e menţionat Ion Iliescu, sănătos şi liber!”, a precizat un cercetător al Institutului de Teologie “Sf. Evghenie” din Mizil.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
7 ianuarie 2016 18:01
Citește mai mult despre: Iliescu onomastica sarbatoare sf. ion

Alte articole

Vezi mai mult