Încă un spion rus, prins de SRI în timp ce fotografia ofertele de Black Friday din România

Încă o victorie importantă pentru SRI! Temutul spion Rogozan Kaşkavalev, fost lider al formaţiunii paramilitare kîrgîze „Veveriţele negre”, care a luptat de partea Rusiei în Donbas, a fost identificat astăzi pe teritoriul României în timp ce fotografia mai multe pliante publicitare într-o scară de bloc din cartierul Ozana.

Sursele citate spun că spionul de 42 de ani era interesat încă din octombrie de reducerile de Black Friday ale magazinelor din Capitală, în special la tigăi şi prăjitoare de pâine. Profitând de naivitatea locatarilor care îi răspundeau la interfon, acesta intra în scară şi sustrăgea documentele din cutiile poştale.

„Aveam încă din octombrie o bănuială că persoane din anturajul lui Vladimir Putin îşi mobilează bucătăria. Acest Kaşkavalev e un simplu pion, trimis să pună la încercare situaţia tigăilor de pe flancul estic al NATO. Secretele noastre sunt însă foarte bine păzite”, a declarat colonelul SRI Romeo Turcu. „Necunoscând alfabetul latin, Kaşkavalev a căzut uşor în plasa agenţilor noştri, care au introdus în cutii broşuri cu oferte false, unele dintre ele prea bune să fie adevărate – de exemplu 20 de lei pentru un grătar de fontă imens cu şase picioare.”

Spionul a fost alungat cu mătura de femeia de serviciu a blocului în care a fost interceptat şi a fost declarat persona non grata, nu înainte de a i se confisca toate pliantele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 noiembrie 2017 14:13
Citește mai mult despre: Black Friday NATO oferte rusia spion sri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult