Încă unul! Dan Şova a scris o carte cu Scooby Doo şi a fost eliberat, că e bolnav psihic

Mafia scriitorilor din pușcării sfidează în continuare justiția. Ultimul infractor eliberat din pușcărie este Dan Șova, care a scris și el o carte, cu aventurile lui Scooby Doo, iar comisia penitenciarului l-a evoluat drept retardat clinic și a dispus eliberarea acestuia.

„Erau niște desene ca pe care și un copil de 5 ani le-ar fi considerat retardate. Linii puse aiurea, Scooby Doo era desenat galben iar Velma semăna surprinzător de mult cu Ecaterina Andronescu. N-am fi luat în seamă cartea dacă nu ar fi fost publicată drept lucrare științifică, garantată de un renumit profesor universitar și publicată la editura Știință și Tehnică”, a declarat șeful comisiei de evaluare.

Deși ajunge în libertate lucrururile nu vor sta pe roze pentru Dan Șova. Întrucât este bolnav psihic, acesta va avea tot timpul un îngrjitor și nu va mai putea vota sau semna documente. Avocatul acestuia a spus că aceste restricții nu sunt un lucru rău întrucât exact semnăturile l-au adus în această situație, că a semnat orice prostie, neștiind că poți face pușcărie pentru așa ceva.

Scris de Ef
14 ianuarie 2016 18:01
Citește mai mult despre: dan sova scooby doo

Alte articole

Vezi mai mult