Încep o viaţă nouă! Studenţii admişi la Poli au depus jurământul de castitate

Puţini ştiu asta, dar viaţa de student la Politehnică înseamnă mai mult decât calculatoare, cafea instant şi probleme cu acneea! Intrarea în rândul politehniştilor necesită şi o cantitate sănătoasă de autodisciplină, spun studenţii în anii mai mari, începând cu jurământul de castitate pe care bobocii proaspăt admişi l-au depus în această dimineaţă.

“Adunaţi în aula mare a Facultăţii de Turbo Pascal, tinerii admişi la Poli au jurat să rămână puri, ferindu-se de toate ispitele trupului femeiesc până când vor termina de programat absolut tot”, povesteşte un martor la eveniment. “A fost un moment solemn, pe care tinerii îl vor purta în amintire ani întregi de-acum încolo, chiar dacă pentru unul sau doi dintre ei va fi mai greu să se ţină de jurământ.”

“Simplu ca bună ziua! Nu înţeleg de ce unii spun că ar fi greu să te fereşti de sex câţiva ani. Poate, ştiu eu, să ai probleme dacă te împiedici pe stradă şi cazi într-un sex, dar riscul e foarte mic!”, a declarat Robert Acrişor, unul dintre viitorii ingineri.

Festivităţile vor continua mâine, spune conducerea Politehnicii, cu depunerea jurământului de sărăcie de către studenţii care au obţinut un loc în cămin.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 iulie 2015 17:07

Alte articole

Vezi mai mult