Începe deratizarea în Bucureşti! Primăria a cumpărat cu 9 milioane de euro o pisică şi îi va da drumul pe stradă

Gabi Firea pune punct invaziei de şobolani din Capitală! În cadrul Programului municipal pentru deratizare, Primăria Generală tocmai a încheiat procedura de urgenţă pentru achiziţionarea unei pisici deosebit de agile, care va fi eliberată zilnic în punctele strategice ale oraşului.

Potrivit documentelor disponibile pe site-ul Primăriei, pisica a fost achiziţionată contra sumei de 9 milioane de euro şi este prevăzută cu circa 20 de gheare, blană tărcată şi cel puţin o ureche.

“Unii ar putea argumenta că 9 milioane de euro pentru o pisică e un preţ destul de piperat, dar nu uitaţi despre ce fel de pisică vorbim aici”, a declarat Gabriela Firea pentru RTV. “E o pisică specială pentru deratizare, care necesită ţesălare zilnică, face doar la litieră şi nu are purici. Implicit, costurile de mentenanţă sunt mai ridicate decât în cazul unei pisici obişnuite. Cât am zis? 11 milioane de euro?”

“După rectificarea bugetară sperăm să primim fonduri şi pentru un motan”, adaugă primarul Capitalei. “În acel moment, zilele celor câteva milioane de şoareci şi şobolani din Bucureşti sunt numărate! Locuitorii Capitalei nu ‘miau’ oferit votul lor degeaba.”

Imediat după încheierea concursului de nume şi logo, mamiferul anti-şobolani va fi inaugurat cu un concert de muzică populară, la care Primăria nu a precizat dacă îl va invita pe Petrică Mâţu Stoian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
7 septembrie 2017 08:09
Citește mai mult despre: Bucuresti deratizare gabi firea pisica

Alte articole

Vezi mai mult