Începe războiul mondial! Biden a anunţat că ţine cu Liiceanu şi Putin cu Dinescu

Sperăm că v-aţi făcut stocul de conserve, e timpul să ne retragem în buncăre! Al Treilea Război Mondial a început oficial astăzi, consecinţă directă a conflictului diplomatic dintre SUA şi Rusia în chestiunea „cine e mai tare, Liiceanu sau Dinescu”.

Amintim că ieri, 17 martie, preşedintele SUA, Joe Biden, a luat partea lui Liiceanu pentru că „uneori e deştept”, în timp ce Vladimir Putin a anunţat că îl susţine pe Dinescu pentru că „uneori e haios”.

„Criminalule, cum poţi să ţii cu Dinescu, l-ai văzut şi tu la TVR de Paşti acum câţiva ani, cum şi-a bătut joc de peştele ăla superb, cre’ că era calcan”, a declarat Biden în timp ce parafa declaraţia de război şi încerca să deblocheze fermoarul de la valiza cu butonul nuclear.

„Ei bine, muie ţie”, a replicat Vladimir Putin, care nu s-a mai injectat de mai bine de trei zile cu botox, special ca să se poată încrunta.

Potrivit analiştilor, China se va declara cel mai probabil neutră în acest conflict, ea aflându-se deja de 3 ani în război cu Andrei Pleşu pentru resursele de hrană din Oceanul Indian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
18 martie 2021 16:05
Citește mai mult despre: biden Dinescu liiceanu Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult