Început perfect de an pentru un funcţionar public: şi-a bătut propriul record la Solitaire

Început de an cum nu se poate mai fericit pentru un funcţionar public din Paşcani. Acesta a devenit un adevărat erou local, după ce a reuşit să-şi bată propriul record la Solitaire încă din prima zi de muncă a anului. Practic, el este acum cea mai invidiată persoană din Paşcani.

„De regulă, îmi băteam recordul la Solitaire abia prin mai-iunie, însă de data asta m-am autodepăşit. Vreau să dedic această reuşită familiei, dar şi colegilor mei, fără de care acest record nu ar fi fost posibil. Mediul competitiv care există în instituţie, unde toată lumea joacă Solitaire, mi-a dat motivaţia necesară”, a spus, vizibil emoţionat, funcţionarul public.

Drept recompensă, pe calculatorul performerului vor fi instalate trei jocuri de o complexitate puţin mai ridicată: Minesweeper, FreeCell şi Pinball. În plus, şeful instituţiei în care lucrează funcţionarul public i-a dublat numărul de zile libere din 2013, astfel că acesta nu se va mai prezenta deloc la muncă în acest an.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult