Începutul anului școlar se va repeta pentru că un liceu din Botoșani a furat startul

Ministrul Educației, Daniel Funeriu, a anunțat azi că începutul anului școlar se anulează. În urma analizării filmulețelor și fotografiilor primite la minister de peste tot din țară, precum și a transmisiunilor tv, s-a constatat că Liceul Teoretic nr. 2 din Botoșani a furat startul.

Daniel Funeriu: „Trebuie să anunțăm cu regret că startul în noul an școlar a fost furat de un liceu din Botoșani. E vorba de câteva minute bune, nu putem să închidem ochii. Acum se discută dacă liceul va fi descalificat sau nu pentru anul școlar 2011-2012. Trebuie să vedem dacă merită să sufere și copiii în urma acestui incident sau nu. Știți că de fiecare dată se spune că nu trebuie să sufere elevii… Dar nimeni nu a văzut ce se întâmplă cu adevărat dacă suferă și ei. Poate lucurile ar ieși mai bine așa. O să mă gândesc.”

Directorul liceului din Botoșani, Valerică Ignat, și-a depus demisia azi de dimineață, luând totul asupra sa: „E adevărat, am furat puțin startul, însă doar din prea multă dorință de a fi primii la sfârșit. Ne propusesem mult pentru acest an școlar, însă acum suntem într-o situație foarte delicată.”

Trebuie spus că ziua de azi a decurs la Liceul Teoretic din Botoșani ca oricare alta. Au avut loc trei intervenții ale poliției pentru bătăi, iar salvarea a fost chemată de două ori: o dată pentru beție, altă dată pentru consum de etnobotancie contrafăcute, aduse din Republica Moldova.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
16 septembrie 2011 10:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult