Încercând să interzică reclamele la pariuri, parlamentarii le-au făcut obligatorii

Parlamentul României și-a respectat tradiția democratică demonstrată în ani buni de activitate și a făcut ceea ce credea el că trebuie făcut în problema reclamelor la pariuri de pe internet, televiziuni sau alte forme de media. Adunat în ședință comună a celor două camere, parlamentarii au decis, după câteva ore de dezbateri, ca reclamele la pariuri să fie obligatorii pentru toată lumea.

Noul act normativ prevede amenzi pentru cei care dețin o entitate media care nu dă reclame la pariuri precum și alte sancțiuni pentru cei care nu se ocupă de așa ceva. De exemplu, asociațiile de proprietari care nu au decis afișarea pe blocuri a unei reclame cu pariuri nu va putea cere amânări de plată, eșalonări sau alte favoruri de la furnizorii de utilități.

„Este un rezultat care era de așteptat, pentru oricine știe cum funcționează Parlamentul României. Să nu uităm că acest parlament a dat în ultimii 30 de ani legi ale Educației și românii sunt tot mai retardați și analfabeți. Atât de retardați și analfabeți încât au ajuns să creadă că o problemă cum ar fi reclamele la jocuri de noroc ar putea fi rezolvată printr-o decizie a Parlamentului României. Sunt specii pe cale de dispariție mult mai inteligente decât oamenii care au crezut asta”, a explicat analistul politic Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

28 februarie 2023 18:44
Citește mai mult despre: pariuri Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult