Închisorile din România, pline de grafitti cu mesajul “Nu te mai preocupa, te scoate PSD-ul de aici”

Un artist necunoscut a umplut pereții închisorilor cu mesaje emoționante pentru toți cei care-și ispășesc păcatele acolo. În mai multe penitenciare din țară a apărut grafitti-ul „nu te mai preocupa, te scoate PSD de aici”, fapt care a adus o alinare pentru corupții care dorm câte trei într-un pat.

„Mi se pare un mesaj nou, inedit, pe care nu l-am mai văzut niciodată. Avem aici în celulă un băiat care a furat o conopidă din piață și el zice că mesaje de-astea sunt și la metrou. L-am băgat în mă-sa de prost, cine e atât de sărac să meargă cu metroul, câinii?”, a povestit un deputat care ispășește o pedeapsă de 3 luni de închisoare pentru că a furat 174 de milioane de euro.

Administrația penitenciarelor a deschis o anchetă pentru a afla cine a distrus zidurile cu astfel de mesaje subversive. „Nu avem informații certe cu privire la autor dar, din cercetările preliminare, pare a fi scrisul lui Șerban Nicolae. E posibil ca suspectul să nu fi acționat singur, pentru că pe lângă grafitti am găsit și găleata în care se cacă deținuții golită complet și linsă, deci bănuim mai mulți parlamentari”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
7 martie 2017 16:03

Alte articole

Vezi mai mult