În România legea e lege! Premierul japonez Shinzo Abe a fost aspru criticat la Otopeni pentru că a pierdut tokenul albastru de la parcare. Shinzo a dorit să plătească cei 500 de lei, conform regulamentului, numai că “momentan” nu mergeau plăţile cu cardul la chioşc.shinzo_abe_otopeni.jpg

Dornic să remedieze rapid problema, premierul şi-a trimis secretarul înăuntru, la exchange-ul din aeroport, dar acesta a descoperit că pentru cei 500 lei ar fi trebuit să dea cam 4000 de dolari, pentru că “aşa e cursul de schimb la noi la Otopeni”, i-ar fi spus cel de la exchange.

În cele din urmă s-a ajuns la un compromis. Shinzo Abe i-a lăsat un Seiko original lui nea Relu de la barieră, care a făcut o excepţie şi l-a lăsat să meargă în terminal. Premierul şi diplomaţii japonezi n-au fost lăsaţi să aştepte în spaţiul rezervat personalului diplomatic, pentru că acolo era organizată ziua de naştere a unui director din Tarom şi se fuma, fiind o “petrecere privată”.

Cele două aeronave Boeing 747 cu care a venit delegaţia japoneză au decolat cu întârziere, întrucât cineva a trebuit să meargă să mute maşina directorului aeroportului Otopeni, care era parcată pe pista principală.


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 17.01.2018 14:03 Politic

National Cinematografic