Incident și-n Senat! Cristiana Anghel l-a strâns de coa*e pe Tăriceanu, pentru că i-a luat din c*cat

Scene demne de Vaslui azi în Senatul României! În timp ce-și savura porția zilnică de căcat, Cristiana Anghel s-a trezit lângă ea cu Călin Popescu Tăriceanu, care tocmai își terminase porția lui de căcat. Dotat cu o poftă nebună și o lingură imensă, al doilea om în stat a încercat să fure din căcatul Cristianei Anghel, dar reacția senatoarei a fost dură.

Iritată de tupeul lui Tăriceanu, Cristian Anghel l-a prins de coaie și a început să-l strângă cu putere. Urletele lui Tăriceanu, dar și mirosul îmbietor de căcat, au atras-o pe senatoarea UNPR Florentina Jipa, care i-a dat cu mir peste coaie lui Tăriceanu, ca să-i alunece mâna Cristianei Anghel. Procedeul a reușit și coaiele lui Tăriceanu au fost astfel eliberate.

Incidentul de azi readuce în discuție o problemă mai veche, pe care parlamentarii români continuă să o ignore. Deși li s-a repetat de nenumărate ori să nu mai mănânce căcat în Parlament, ei au rămas imuni la îndemn și continuă să-l mănânce zi de zi, de față cu absolut toată lumea. ”Parlamentarii trebuie să se oprească din mâncat căcat, altă soluție nu există”, spun românii.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 martie 2016 14:03

Alte articole

Vezi mai mult