Incident și-n Senat! Cristiana Anghel l-a strâns de coa*e pe Tăriceanu, pentru că i-a luat din c*cat

Scene demne de Vaslui azi în Senatul României! În timp ce-și savura porția zilnică de căcat, Cristiana Anghel s-a trezit lângă ea cu Călin Popescu Tăriceanu, care tocmai își terminase porția lui de căcat. Dotat cu o poftă nebună și o lingură imensă, al doilea om în stat a încercat să fure din căcatul Cristianei Anghel, dar reacția senatoarei a fost dură.

Iritată de tupeul lui Tăriceanu, Cristian Anghel l-a prins de coaie și a început să-l strângă cu putere. Urletele lui Tăriceanu, dar și mirosul îmbietor de căcat, au atras-o pe senatoarea UNPR Florentina Jipa, care i-a dat cu mir peste coaie lui Tăriceanu, ca să-i alunece mâna Cristianei Anghel. Procedeul a reușit și coaiele lui Tăriceanu au fost astfel eliberate.

Incidentul de azi readuce în discuție o problemă mai veche, pe care parlamentarii români continuă să o ignore. Deși li s-a repetat de nenumărate ori să nu mai mănânce căcat în Parlament, ei au rămas imuni la îndemn și continuă să-l mănânce zi de zi, de față cu absolut toată lumea. ”Parlamentarii trebuie să se oprească din mâncat căcat, altă soluție nu există”, spun românii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 martie 2016 14:03
Citește mai mult despre: Cristian Anghel senat tariceanu

Alte articole

Vezi mai mult