Inaugurarea escadrilei de avioane F16 aduse recent din Portugalia a fost umbrită de un incident neplăcut. Mai precis, s-a băgat în faţă un gras cu cravată şi l-a întrebat direct pe Cioloş: “Ia zi, boss, cât s-a luat comision pe licitaţia asta? Ce facem, nu dăm partea pentru PSD?”, dar a fost scos din hangar de personalul de securitate.gras_usa_urgenta_politician.jpg

Pesedistul nu s-a lăsat şi a început să scotocească prin avioane, zicând că nu se poate, că la orice achiziţie se face un şmen. “Banii trebuie să fie undeva! Cum să mă duc la domnul Dragnea fără bani?”, se plângea pesedistul.

Coruptul recalcitrant a fost liniştit imediat. În faţa hangarului l-a luat în primire Codruţa, care l-a snopit în bătaie: “A greşit-o, a uitat că aici e unitate militară şi am voie să aplic corecţii fizice. Când îi chem în DNA ăsta e singurul meu regret. Că nu pot să-i cotonogesc cum merită. Puşcăria e prea bună pentru aceşti nenorociţi”, a spus Codruţa.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 07.10.2016 15:04 Politic

National Cinematografic