Incidente la vot în Vaslui: o bătaie a degenerat într-o încăierare electorală

Momente de confuzie într-o comună din judeţul Vaslui unde o simplă bătaie între consăteni s-a transformat brusc în încăierare electorală. Veniţi la cârciuma din sat pentru a se certa pe pământ, femei sau băutură, vasluienii au ajuns să se bată din cauza opţiunilor politice.

“Ne certam şi noi ca tot omul, pe femei, pe pământ. Luasem deja două topoare în picior, tocmai băgam furca în spatele lu’ frati-miu, când vine unul şi ne întreabă cu cine votăm. Dom’le, aşa ceva n-am mai văzut, politicienii ăştia sunt de o perversitate incredibilă, bagă râca în oameni. Nu mai poţi să te omori cu o rudă, un neam, că vin ei şi bagă tot felul de fitile”, a povestit unul din combatanţi. Acesta a precizat că, în urma şocului, nici măcar nu i s-a mai urcat băutura la cap. „Mi s-a urcat, aşa o ceaţă de pe ochi, aşa de treaz n-am fost de cât mă ştiu. Abia mă ţineam pe picioare”.

Forţele de ordine au intervenit imediat la faţa locului distribuind pari şi băutură alcoolică printre săteni. Potrivit raportului şefului de post din comună, în urma incidentelor semnalate în preajma secţiilor de votare, aproape 6 bătrâne din localitate au rămas neviolate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult