Incompetenţa Guvernului continuă! În loc să-l execute pe stadion, a ales să-l demită pe Radu Stroe

Milioane de români sunt revoltaţi, după ce Radu Stroe, despre care toată lumea se aştepta să fie executat pe stadion, a fost demis de la Interne. Asta dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că deciziile Guvernului nu fac altceva decât să-i protejeze pe cei din sistem, susţin reprezentanţii societăţii civile.

Deşi varianta execuţiei pe stadion a fost luată la un moment dat în calcul, totul a căzut ca urmare a pretenţiilor exagerate ale lui Sorin Oprescu, acesta cerând o sumă fabuloasă pentru închirierea Naţional Arena. „La execuţia unui politician ar fi vrut să asiste milioane de români, deci cererea de bilete ar fi fost mare, aşa că şi suma pentru închirierea stadionului trebuie să fie colosală”, a explicat Oprescu.

Sunt însă şi destule voci care susţin că execuţia lui Radu Stroe pe stadion nu ar fi făcut dreptate. „Radu Stroe merită să traiască, ca să se chinuie în continuare. Pe un om cu inteligenţa sa e clar că existenţa îl chinuie. Prin execuţie ar fi scăpat mult prea uşor”, spune un reputat analist politic autohton.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
23 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult