Inconştient! Un corupt din PSD a vrut să se ascundă în Liechtenstein, dar nu a încăput în ţară

Dramă de proporții pantagruelice pentru un demnitar corupt din PSD (ne iertați pleonasmul)! Cercetat în 89 de dosare, pentru corupție, abuz în serviciu, furt din bani publici, viol, dar și alte fapte de corupție, acesta a încercat să-și piardă urma într-o țară mai mică. Din păcate pentru el, a ales Liechtenstein, o țară mult prea redusă pentru dimensiunile lui gargantuești, și astfel a fost descoperit imediat de oamenii legii.

„Am fost alertați de către cei cinci locuitori din Liechtenstein care s-au trezit sufocați de un strat atmosferic gros şi umed, care acoperea întreg cerul. Inițial au crezut că e un fenomen meteorologic ciudat, de umezeală excesivă, dar era doar slănină şi transpirația ce picura de pe ea. S-a dovedit a fi Vlăduț Popescu, un demnitar care fugea de DNA de ceva vreme”, au declarat poliţiştii.

Politicianul nu-și explică cum a putut fi atât de prost. „Nu știu ce-a fost în capul meu de am ales Liechtenstein. Probabil stresul din ultima vreme, dar și stratul de slănină care îmi îmbracă creierul minuscul mi-au întunecat judecata și m-am trezit în țara asta mai mică decât fotoliul din biroul meu parlamentar”, a declarat acesta.

Scris de Luchian
15 decembrie 2014 01:12

Alte articole

Vezi mai mult