Incredibil! Petre Daea a sărit şi în dimineaţa asta gardul de la Spitalul Obregia şi s-a dus la Guvern

Pentru a prea multa noapte consecutivă, Petre Daea a sărit gardul de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia și s-a prezentat la Guvern, sub impresia că el este ministrul Agriculturii. Dar cum e bătrân și senil, nimeni din Guvern nu are curajul să-i spună adevărul, așa că Petre Daea este lăsat să se joace de-a ministrul și chiar să dea ordonațe.

”Vina este a celor de la Obregia, este incredibil cum îl scapă în fiecare seară de sub supraveghere”, s-a revoltat reputatul Decebal Popescu. ”Eu nu înțeleg, paznicii de la Obregia ce păzesc? Când ai nebuni și senili în clădirile spitalului, normal ar fi să ai o pază serioasă, să nu ne trezim cu Petre Daea sau alții ca el pe stradă. Omul e  bolnav, nu ne putem supăra pe el, dar nici să fie lăsat ministru al Agriculturii nu e normal.”

Reprezentanții Spitalului Obregia spun că Petre Daea profită de fața lui inofensivă și îi păcălește de fiecare dată pe paznici. ”În plus, e tare simpatic când vorbește, are niște povești extraordinare cu ferma lui de unicorni, despre cum vâna el pui de dinozaur când era copil sau despre cum trebuie să vorbești cu Luna ca să te transformi în vârcolac. Și paznicii rămân fascinați, iar el hop, a și sărit gardul”, spune cineva din spitalul de psihiatrie.

Almanahul_TimesNewRoman-
coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
31 martie 2017 08:23
Citește mai mult despre: guvern Obregia Petre Daea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult