O prezență discretă în peisajul sociopolitic autohton, domnul Plumb este cunoscut mai degrabă drept posibilul tată al cocalarului de fiu al Rovanei Plumb. Un ciuhap scârțar, tânărul Plumb a devenit celebru după ce și-a înmatriculat mașina în Bulgaria, ca ultimul sărac.

rovana-plumb.jpg

Înfrângerea doamnei Plumb în comisia juridică a Parlamentului European, unde s-a decis cu un scor zdrobitor că nu e nevoie de tot felul de țațe semi-corupte în funcții de conducere, că e totuși Europa, nu Dâmbovița, a generat reacții și în familia fostului ministru al mediului, domnul Plumb susținând în această seară că nu se culcă cu toate ratatele și urâtele.

„Și dacă vreau să fumez în bucătărie fumez, pentru că așa vreau eu, că asta e și casa mea”, a strigat Ghiță Plumb din bucătărie. Acesta a mers și mai departe cu sfidarea, a scos o sticlă de bere din frigider și a desfăcut-o pe blatul mesei, ca bărbații, și a băut direct din ea, fără să-și mai toarne în pahar.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 26.09.2019 19:40 Politic

National Cinematografic