India amenință România cu arma nucleară, după ce l-am trimis pe Arafat cu restricții

Ambasadorul Indiei, Rajit Hare Krishna, a făcut o criză de nervi diplomatică la Ministerul de Externe al României, după ce în avionul cu ajutoare trimis de români a fost găsit Raed Arafat, pregătit să le bage și lor restricții. India l-a expulzat imediat pe Arafat și a pregătit o rachetă nucleară, pe care a îndreptat-o spre București.

”Decât ajutoare din astea cu Arafat, mai bine lipsă. O singură dată dacă mai încercați să ni-l trimiteți pe Arafat cu ideile lui, vă radem capitala de pe fața pământului”, a declarat Rajit Hare Krishna.  India a cerut și daune morale de 2 miliarde de dolari, argumentând că Arafat le-a provocat atacuri de panică, nu doar pentru că e hidos, ci și pentru că are reputația unui sadic cu probleme mintale severe, obsedat să țină oamenii cu măști și încuiați în case.

Încă din aeroport, Arafat încercase să-i amendeze pe indieni că nu purtau mască, dar a fost întâmpinat cu huiduieli, luat la șuturi și trimis înapoi în avion. Indienii spun că l-au confundat pe Arafat cu un terorist, având în vedere figura și numele său: ”Nu se știe niciodată când ne trimite Pakistanul un spion”, spun indienii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 mai 2021 16:46
Citește mai mult despre: arafat india restricții

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult